Monday, January 16, 2012

1sT tIME gOinG To HoLIday ; )

Bkn sbelum ni x pernah g cuti2, tp this time ak g cuti jauh ckit dri tmpt ak tinggal. Ak ikt my sister in-law 'outstation' kt KUALA TERENGGANU... Lg pun selama nie x prnah pun pegi jauh2... pling jauh pun KL ngan Pahang, seingt ak la... : ) Dh 2 hari ak stay kt cnie. Kte org menginap kt SUMAI SUITE HOTEL, K.TERENGGANU. Its like apartment, ad meja mkn, tv tu of course la ad.. peti sejuk.. Senang ckp mcm rumah le.. Semua kelengkapan ad. Yang penting skali very comfortable. Esk dh nk blik.. Tp sronok jgk dpt dtang cnie...

Walaupun terpaksa melayan karenah ank sedara.. Lau ad mse blh dtang lagi..

Friday, January 13, 2012

I vEry miSSeD My LoVers SistER...... : (

Dh nk dkat seminggu kakak ak pegi blajar kt T'ganu. Tp ak kt umh ni rse boring btol cz x de tman nk d ajk brbual. Msj n call pun x sempat lg pun dy xde mse. Now tgh bizi duk orentasi.... Petang ni just sekejap je dpt ckp. Tp ok r skurang-kurangnye dpt ak lpskn rindu ni... Klu raye cina ni dia dpt blik, blh r ak dgr pengalaman  dia ad kt sana.

Sunday, January 8, 2012

Aku SeDiH ....>>>> : (

Ary nie ak akn hntr my lovers sister blajar kt T'ganu. Ak sdih sbb ni first time ak terpisah jauh ngan dia dlm tmpoh mse yg lme...Memang prnh duk jauh ngan dia, tp mse pegi kt KL..2 pun 2-3 hri je... Nie lme woooo.... Maybe dpt jupe pun time2 dia blik cuti....

Friday, January 6, 2012

ThUn 2012..........,,,,,,,,, tHun yG aKu nanTi-NantIkAn.... (T_T)

Slmt Thun Baru...
Nape ak tlis cm 2....???? Sbb ak rsa brdebar2 tunggu 
result SPM yg thun lps pnyer. Walaupun ad 2-3 blan je lg result 2 nk kuar,, p ak tkut..... ;0  Now skolah dh start smula.... Mse ak tau yg skolah dh bka, bngun pg ak rse nk mndi, gsok gg pstu pkai bju skolah... Tp bla d pkir2 blik,, npe ak buat sume 2 cz ak dh x skolah, cume tgh tunggu result je... Maklum le dh trbiase... Yg ak hrpkn ble amk result nnti ak dpt result yg come n trbaekkkk.... bkn utk dri ak sorang, utk famili ak espeacially my mom & dad dan jga utk my lovers teacher kt SMKRP....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...