Friday, November 23, 2012

Bakal Meninggalkan Dunia Blogger.... :'(

 
 
 
Hai smua... ^_^ . Lama sudah aku tak buat entry baru pastu share kat pesbook bagi orang baca n tengok blog ak. Lepas abis pra diploma, duk tanam anggur kat umah... Kononnya, nak rehat lepas penat blajar.. hahahaha... Aktiviti aku, tidow lambat, bangun pun,,, paham2 je laa... hehehe.. Dah tak de pew nak dibuat... Sekadar jaga anak2 buah aku.. Selain tuu, layan novel, tgk citer, bukak intrnet, web pertama dibukak ialah:- facebook. Rindu kat kawan2 masa blajar... :(.. Jadi, pesbook lah tempat aku nak "chat" ngan diaorang. Tu pun lau ada yang online...
 
 
 
 
Sepanjang aku duk kat umah,aktiviti tu lah yang aku buat. Makan,, jangan cakap.. Still melantak nasi jgk. Lepas tu duk diam... hehehehe.. Tapi badan, alhamdulillah still maintain u olls... ^_^. Dalam masa ni jugak aku tak sabar nak tahu result final exam aku.. Hari2 aku bukak pesbook nak tahu dari pihak U bila boleh tengok result...
 
 
Dan,,, beberapa minggu yang lalu aku dapat tahu keputusannya. Alhamdulillah, aku LULUS LNT (LULUS NAIK TARAF). :)). Pastu, tak  senang duduk jugak sebab nak tahu dapat sambung diploma ke tak... Lama jgk, nak tahu... Tak sabar2.... huhuhuhu. Pointer/CGPA aku pun ok. Lepas laa 3.0... Aku pun tak sangka.. Paling mengembirakan aku, first time dalam kehidupan aku sbgai sorang pljar, subjek math aku slalu dapat markah atas pgar... :'((..
 
 
Selalu kena marah ngan cikgu.. huhuhuhu... Tapi bila aku dapat result pra dip. ni,, gembira tak trkata. Sebab subjek math aku dapat gred B, biarpun bukan A. Tapi, bagi diri aku itulah yang buat aku gembira. Tak sia2 aku brhempas-pulas blajar sungguh2.. Beberapa hari yang lalu, aku brjaya smbung blajar ke diploma... ^_^. "Saya suka, saya suka," dialog Mei Mei dlm Upin & Ipin..
 
 
Nak kongsi jgk, aku dapat course IM110 (PENGURUSAN MAKLUMAT). Itu memang aku apply.. Ramai kawan2 aku yang dapat kos sama... Dapat jumpa pulak ngan diaorang... Bessstttttnyyyaaa... hahaha. So, lepas ni aku tak dapat nak update n tgk blog aku ni... :( Yelah lepas ni mesti bizi sesangat.. Lagipun aku still tak de laptop sndiri.. Maybe aku jarang2 dapat buat entry baru... Maybe jgk, ni last post entry aku..
 
 
Memang aku akan rindu ketat2 kat my lover's blog ni... Rindu jgk kat my follower... Jadi lepas aku share n post entry baru ni, lau ada yang nak tambah follower ke nak aku follow dia ke, aku say sorry dulu,,, lau smpat aku follow korang, aku follow.. Lau tak sempat mintak maap bnyak2 ehh.... Sekarang pun, tgh bizi urus itu,ini... Aku harap aku dapat blajar dengan baik dalam diploma ni. Harap dapat capai pointer 3.5 ke atas bila exam ke, time buat test ke... :)) Aku nak berjaya pringkat diploma ni, and lau ada rezeki blh smbung ijazah ke....
 
 
Ok lah dulu, insyaallah klau ada masa aku try update erk.... Bai2..
See you.... ;))
 
 
 
 
 
 
Thanks for reading.... *_*
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...