Wednesday, October 24, 2012

Baru Aku Sedar.......

 
 
 Tak sedar masa berlalu dengan pantas. Tengok jam, dah kul 1 .... Uuuuiiiihhhhh...... Dah lewat rupanya, dah masuk hari laen pun.... Iiiisssshhhhh2... Tapi tak pe, kejap je nak buat entry baru. Aku baru je tukar freebies "ASSALAMUALAIKUM" tu... Amik kat haruno hana punyer blog.. dia baru tambah freebies tu kt blog dia. Comel freebies ni Hana n thanks... Smbil2 tu aku singgah ke beberapa blog yang tercalon dalam pesbook.. hehehehehehe... Aku singgah, then aku follow... ^_^.. Nak tambahkan followers lah katakan... huhuhuhu....
 
 
Kenapa baru aku perasaan erk, rupa-rupanya dengan adanya blog bukan je dapat tambahkan followers,, bahkan dapat tambah kawan baru kt laman sosial ni...... Macam pesbook jugak laa... Bila seseorang tu ada blog, dia dapat belajar camne nak buat blog atau ada yang labelkan, "online diary".... Dia jugak dapat belajar macam2 benda pasal dunia IT... Pokoknya bagi aku, dengan adanya blog, kita dapat belajar sesuatu yang baru.. Tapi ada jugak individu yang menyalahgunakan laman sosial ni.. ish2.. Contohnya, satu isu "panas" yang baru timbul.. Korang mesti tau kan??? Dah heboh pun...
 
 
Sori lar kalau ada yang tak setuju atau marah apa yang tulis ni... Aku sekadar nak kongsi. Ape2 pun kita perlu memanfaatkan kemudahan yang ada ni.. :)) Aku tengok blog aku sendiri pun comel.. hihihihi.. Tambah2 ada pulak yang puji.. (lebar senyum ak,, sampai ke telinga).. hahahaha.. *npokbebenormenipu* Sampai kat sini dulu lah kali ni. Ada masa terluang aku post entry baru plop.... Time too sleeppp... -_-..
 
 
 
 
Thanks for reading... *_*

Sunday, October 21, 2012

GoMo KlAtE gOmO !!!!!!!!.... kLaTe MeNe..... ^_^


 
 
 
 
kemenangan milik KLATE.......





Gambar atas tu ialah post entry aku kali ni. Semua orang tau kan semalam PERLAWANAN AKHIR PIALA MALAYSIA KELANTAN VS ATM..... KELANTAN MENANG 3-2..... ^_^
Alhamdulillah, THE RED WARRIORS dapat merangkul 3 k'juaraan musim ini.






3 bebbb........


Dengan kejuaraan semalam  jgk melengkapkan kemenangan treble buat

THE RED WARRIORS.... Sbagai anok klate aku banggo benar... :)).. Tapi aku sedih ckit smalam sebab aku just dengar siaran langsung kt RADIO KLATE. FM....  Aku ngan famili aku masa tu on the way nk blik Kelantan. Jadi x dpt la nk tengok bola kt tv.. :'( Tapi tak pe bola punya pasal, dalam keta pun jadilahhh... hehehehehehe. Aku memang tabik la kt anok2 Klate ni, memang penyokong setia beeebbbb. Sepanjang perjalanan balik, jalan yg kitorang lalu lengang, sepi je.... Sebaliknya, semua duk kumpul kt kedai2 kopi, kedai2 makan.. Smua penuh ngan pnyokong THE RED WARRIORS.... Meriah pulak aku tgk...



penyokong TRW awal2 lg penuhkan stadium...meme semangat ore KLATE... :))




Gelombang merah TRW!!!!!!! Sparuh stadium hanya pnyokong TRW....... COME2...


Ari ni bka pesbook penuh fb fren post pasal bola semalam.... Al-maklumlah rata2 fb fren aku oghe Klate blako... hehehehe. Time masuk gol, aku ngan famili brsorak, menjerit dalam keta walaupun kitaorang tak dapat tgk camne bola masuk ke gawang ATM..... Pemain2 TRW bermain dengan brsemangat sekali semalam walaupun pemain2 ATM melancarkan pelbagai serangan hebat.... huhuhuhu. Tapi tahniah jgk diucapkan kepada pasukan ATM sebab layak ke final ni...



 Piala Malaysia dijulang!!!!! Apek terbaek......^_^ hehehehe


 
Piala-piala yg brjaya dibawa pulang.....
 
 
Semua piala tu dah ada kt Klate loni.. Maybe akan diarak ke seluruh negeri Cik Siti Wan Kembang untuk tatapan semua oghe Klate... besssttttnnnnyyyyyaaa..... Aku harap
THE RED WARRIORS.... akan terus kekalkan prestasi yang baik agar dapat merangkul lebih banyak kejuaraan & kemenangan sekali gus mengharumkan namo NEGERI KLATE.......
 
 
Sekian dulu, maaf lau entry aku pasal bola x menarik,, aku just nk share kegembiraan kemenagan ini... Aku tak arif sangat pasal bola ni... **PEACE**

(^_^)
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...