Wednesday, October 24, 2012

Baru Aku Sedar.......

 
 
 Tak sedar masa berlalu dengan pantas. Tengok jam, dah kul 1 .... Uuuuiiiihhhhh...... Dah lewat rupanya, dah masuk hari laen pun.... Iiiisssshhhhh2... Tapi tak pe, kejap je nak buat entry baru. Aku baru je tukar freebies "ASSALAMUALAIKUM" tu... Amik kat haruno hana punyer blog.. dia baru tambah freebies tu kt blog dia. Comel freebies ni Hana n thanks... Smbil2 tu aku singgah ke beberapa blog yang tercalon dalam pesbook.. hehehehehehe... Aku singgah, then aku follow... ^_^.. Nak tambahkan followers lah katakan... huhuhuhu....
 
 
Kenapa baru aku perasaan erk, rupa-rupanya dengan adanya blog bukan je dapat tambahkan followers,, bahkan dapat tambah kawan baru kt laman sosial ni...... Macam pesbook jugak laa... Bila seseorang tu ada blog, dia dapat belajar camne nak buat blog atau ada yang labelkan, "online diary".... Dia jugak dapat belajar macam2 benda pasal dunia IT... Pokoknya bagi aku, dengan adanya blog, kita dapat belajar sesuatu yang baru.. Tapi ada jugak individu yang menyalahgunakan laman sosial ni.. ish2.. Contohnya, satu isu "panas" yang baru timbul.. Korang mesti tau kan??? Dah heboh pun...
 
 
Sori lar kalau ada yang tak setuju atau marah apa yang tulis ni... Aku sekadar nak kongsi. Ape2 pun kita perlu memanfaatkan kemudahan yang ada ni.. :)) Aku tengok blog aku sendiri pun comel.. hihihihi.. Tambah2 ada pulak yang puji.. (lebar senyum ak,, sampai ke telinga).. hahahaha.. *npokbebenormenipu* Sampai kat sini dulu lah kali ni. Ada masa terluang aku post entry baru plop.... Time too sleeppp... -_-..
 
 
 
 
Thanks for reading... *_*

8 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

agreed. aku pun dah dapat beberapa org kawan thru blog. :) [link blog saya]

Haruno Hana 하나 said...

thanks sudi guna :) rajin2 jugaklah join segmen.. dpt cari kawan baru gak ^^

gAdis qLATE said...

ok Hana... :)

gAdis qLATE said...

meuz: sy dh follow....

nurul ain said...

bw

Aimi Syahirah said...

Salam. Wah nice blog! Jom baca sini.. Hati2 tau dear.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/vincent-lee-fong-lelaki-penipu-ini.html

AFINA said...

hai . ^___^

gAdis qLATE said...

wslm Aimi,thanks.. :).. Hai Afina.. ^_^.. Sori bru tgk n reply komen u olls... :(.. lately ni bizi sngt2... Btw, thanks coz sudi mnjengah ke blog sy.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...