Saturday, February 2, 2013

I Enjoy My Student's Life Very Well.... :)

 
 
 
 
 
 
 
Rindunya kt my lovely blog ni. Lama dah tak update. Maklumlah sejak  dapat sambung belajar... ^_^. Ni pun curi2 masa update blog, padahal assignment berlambak depan mata... hehehehe. Sejak aku "terjebak" dengan DIPLOMA PENGURUSAN MAKLUMAT @ IM110, memang best course ni,, sebab tak de subjek math tapi agak memenatkan sikit... Assignment berlambak2, sampai tak tahu nk start buat yg mana satu... huhuhuhu.


Bila dah masuk diploma ni, kena kuatkan mental and fizikal sebab kena join bnyk club and persatuan... Kena blajar kawad... Tapi Kor yg aku join ok sikit drp Kor yg kawan2 aku join... Aku dpt KESATRIA NEGARA..... :). Ada yg cakap, lau masuk KESAT...,, nnti bila nk masuk part 2 blh tukar... Bestnyaaaa... :D.. Kawan2 aku merungut bila dapat tahu aku dapat KESAT.. Padahal isi borang sama-sama... Walaupun aku tak berapa minat bab2 kawad,,, tapi terpaksa lah kena "hadap" jugak... huhuhuhu...


Dalam masa yg sama, aku kena kejar and kutip seberapa bnyk KUPON... Nak tau kenapa???? Sebab ia adalah bekalan untuk aku supaya dapat duduk kolej lagi bila dapat masuk Semester depan.... ;). Penting tauuu..... Aku tak ready lagi nak duk rumah sewa... Walaupun ada kakak dan abang senior promote aku ngan kawan pasal rumah sewa... "ONGKOSNYA BELUM CUKUP DONGGGG"...hehehehehe...



 Dlm seminggu ni berlangsungnya "FESKO" di UiTM Machang ni.... Time ni laa aku dapat kutip bnyk kupon... Rugi klu tak join program2 yg diorang buat.... Bkn apa, klu tak join, tak leh kupon... hahahaha... *matakuponbtullahakuni*...
Hari ni last day,,, hrap2 mlm ni ada kupon for mlm penutupnya.... Kejap jer rasanya. Dan esok, bermulalah semula sesi kuliah.... Tapi tak pe,, lps ni dh nk cuti. Horreyyyyyy.... ^_^. Sesungguhnya,aku gembira dengan kehidupan aku sekarang, *as a university's student*. Ada kawan2 yg memahami and "happening" giler2.... :p




Ok lah, stkat ni dlu... Sebenarnya bnyk lagi nak tulis tapi aku ada hal.... Lain kali aku update lagi... Insyaallah... :D







Thanks for reading.... *_*

3 comments:

DilaMilin said...

kos im kat mache ko?? hehe..sy dulu diploma im kat mache jgk..skrg pn masih lg setia dgn uitm mache.. :D

gAdis qLATE said...

jd still study kt mache lg r???

DilaMilin said...

haah..study kat machang..smbung degree plak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...