Tuesday, May 8, 2012

Hari Ini,,, Aku Sedih Sesangat..... :(









Ari ni semua lepasan SPM 2011 dh blh check UPU. Aku pun dh semak tp seribu kali sayang,,, mungkin bukan rezeki aku.. Rezeki aku mungkin di ting.6,,, tp x pe,, asalkan masih ada tmpt utk aku blajar... Tu pun aku aku dh brsyukur.... Memang aku akui aku jeles ngan kawan2 aku yg dpt U, matriks,,, bila on9 FB smua duk story-morry, brtanya2 psal U... ak rasa sedih sngt mengenangkn nsib aku yg x mcm diorang. Tp aku tau mungkin ALLAH nk ak terus brusaha buat yg trbaek.... Nsib setiap insan brbeza2,,, x sama, dan mungkin ia mengajar aku erti kesabaran dan sentiasa brusaha utk capai kejayaan...


Esok aku akn dftr ting.6 dan kembali smula ke skolahku yg dulu... cehhh dulu ke???? bru setahun tinggalkn SMKRP... he9.... Walaupun aku ada dgr yg ting.6 ni susah, tp aku akn buat ianya x susah... hahahahaha.... nk sedapkn hati lar,,,, Lau ape pun aku akn brusaha di Ting.6 pulak... Entry kali ni pendek jew,, sebab masih dlm mood sedih.... huhuhuhu... Jd lps buat dan post entry ni aku nk msuk tdow,,,.... zzzzzzz




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...